Nieuwe website voor Leergeld Twenterand

Stichting Leergeld Twenterand heeft een nieuwe layout voor haar website. De site is 15 december live gegaan en bereikbaar op www.leergeldtwenterand.nl. Op de site is sneller te vinden hoe Leergeld Twenterand kinderen kan helpen en welke hulp geboden wordt. Want “alle kinderen moeten kunnen meedoen” is de slogan van Leergeld Twenterand, ook als hun ouders financieel minder te besteden hebben.

Samen met Leergeld Twenterand hebben ook vele andere lokale leergeld stichtingen hun site overeenkomstig aangepast zodat een eenduidig beeld ontstaat van leergeld stichtingen in Nederland en dat zijn er 112, verenigd in de “Vereniging van Stichtingen Leergeld Nederland”. Samen helpen deze stichtingen jaarlijks circa 130.000 kinderen. Kinderen moeten kunnen meedoen met binnen- en buitenschoolse activiteiten. Zo helpt Leergeld met vervoer (fiets of bus) naar school, met spullen voor school en met (digitale) leermiddelen zoals een computer, met de ouderbijdrage, met schoolexcursies,  met contributie voor sportverenigingen, met zwemles, met sportkleding, met contributie voor muziekles of voor dans en toneel, etc. Leergeld is er voor kinderen van 4 tot 18 jaar.

Uiteraard kunt u voor hulp ook een mailtje sturen naar info@leergeldtwenterand.nl of kunt u bellen met onze coördinator op 06-39743797, want hulp vragen moet simpel zijn. Ook een slogan van Leergeld Twenterand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *