Knutselmiddag in de Engbertsdijksvenen: Crea voor vogels

Woensdagmiddag 28 december is er voor de kinderen in basisschool leeftijd een knutselmiddag in boerderij Huisken. We gaan aan de slag met vogelvoer en natuurlijke materialen om de vogels in eigen tuin deze winter te helpen. Maak voederstammetjes of vul een oud koffiekopje met de lekkerste creaties. Met je eigengemaakte vogelvoercreatie breng je de natuur dicht bij huis, vanuit je eigen observatiepost kan je zo de vogels in je eigen tuin bekijken. Herken de vogels die deze winter je tuin bezoeken, aan de snavel zie je bijvoorbeeld al of het een insecteneter of een zadeneter is. Nieuwsgierig geworden, en zin om eens lekker te knutselen kom dan gezellig naar boerderij Huisken in de Engbertsdijksvenen.

Voor €4,50 kan je lekker creatief bezig, krijg je wat te drinken en bakken we marshmallows boven een vuurtje. Boek uw deelname aan de knutselmiddag in de Engbertsdijksvenen online op https://www.staatsbosbeheer.nl/kinderactiviteitengbertsdijksvenen Hier vind u ook meer informatie als startlocatie, prijzen en tijden. Let op; deze activiteit is geschikt voor kinderen van 4 t/m ongeveer 12 jaar. Online boeken is verplicht om deel te nemen aan deze activiteit, u betaald alleen voor deelnemende kinderen.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *