Winterwandeltocht bij Het Veenmuseum

Op dinsdag 27 december 2022, derde Kerstdag, kunt u bij Het Veenmuseum weer terecht voor een Winterwandeltocht. Dit keer bestaat de keuze uit maar liefst 5 routes van verschillende lengte, zodat iedereen een wandeling naar eigen voorkeur kan maken. En ook dit jaar zullen de wandelaars onderweg begeleid worden door de sfeervolle ’Oale Roop’ van Midwinterhoornblazers.

Om de inwendige mens te versterken wordt op het terras van het museum snert en warme chocolademelk verkocht. Als u liever koffie/thee met krentewegge heeft kan dat natuurlijk ook.

De routes kunt u vanaf 13:00 uur afhalen in de expositieruimte van Het Veenmuseum, Paterswal 11 te Westerhaar. De Winterwandeltocht eindigt om 16:00 uur. Deelname is gratis, maar een vrije gift wordt op prijs gesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *