Financiële bijdrage voor ‘Muziek verbindt Twenterand’

Theater Turf en Het Punt organiseren zaterdag 3 juni 2023 meerdere muziekvoorstellingen in de gemeente Twenterand. Voor het project ‘Muziek verbindt Twenterand’ geven meerdere artiesten voorstellingen in diverse muziekgenres. Van klassiek tot blues en van pop tot Ierse volksmuziek. Vanuit de zogeheten Regeling kernbudgetten Twenterand stelt de gemeente 4.000 euro beschikbaar.

De voorstellingen worden gegeven op verschillende Twenterandse locaties, zoals De Greftenhoeve (De Pollen), de Peddemorsboerderij (Vriezenveen), Boerderij Dekker (Westerhaar), het plein naast Het Punt (Vroomshoop), Herberg Swaen aan de Brink (Den Ham) en het Witte Kerkje in Geerdijk. Initiatiefnemers willen inwoners kennis laten maken met bepaalde muziekstromingen en beweging op gang brengen tussen de verschillende dorpen in Twenterand. Ze willen inwoners ook enthousiast maken om in de toekomst voorstellingen van Theater Turf of Theater Het Punt te bezoeken. “We hebben op het gebied van cultuur veel te bieden in onze gemeente”, aldus wethouder Roel Koster. “Dit aanbod is nog niet altijd bij iedereen bekend. Naast dat dit een prachtig project is, kan het ook bijdragen aan de bekendheid van het lokale aanbod.”

Meer informatie

Inwoners die meer willen weten over het project ‘Muziek verbindt Twenterand’, kunnen contact opnemen met Jan van der Borght van Theater Turf via telefoonnummer 06 – 5705 6490 of per mail via j.d.vanderborght@gmail.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *