Glazen kantine van Vroomshoopse Boys van start

De spanning stijgt voor de organisatoren van de glazen kantine van Vroomshoopse Boys. Deze grootse activiteit staat voor de deur en wordt gehouden vanaf dinsdag 27 december tot en met vrijdag 30 december aanstaande. Het jeugdhonk in de kantine ‘t Flierhuus op het sportcomplex De Bosrand aan de Flierdijk in Vroomshoop is al omgetoverd in een eigentijdse studioruimte. In de ruimte ernaast zijn slaapplaatsen gecreëerd voor de vier DJ’s Bastiaan Dubbink, Jan-Willem Drees, Jeffrey Laarman en André de Raaf en de drie sidekicks Jeroen Bos, Tom Olthof en Stefan Zandbergen.

Deze zeven jeugdige toppers sluiten zich gedurende vier dagen op voor het goede doel: geld inzamelen voor het nieuwe clubhuis van Vroomshoopse Boys. Een brievenbus ontbreekt niet bij de glazen kantine. Die kan worden benut voor het aanvragen van plaatjes, waarbij een donatie kan worden gedaan. Muzieknummers kunnen ook via de website van Vroomshoopse Boys worden aangevraagd.

Er is voor vier dagen een aantrekkelijk rand- en feestprogramma voor jong en oud en voor elk wat wils samengesteld met onder meer een spooktocht, een pub quiz, en FIFA-toernooi, een wijn- en bierproeverij, een spelletjesmiddag, een kinderbingo en een piratenfeest. Verschillende artiesten treden live op in de kantine en in een speciale feesttent.

Een grote veiling op woensdagavond 28 december en op vrijdagavond (in plaats van donderdag) brengt naar verwachting ook het nodige geld in het laatje. Sponsoren van Vroomshoopse Boys en ook andere ondernemers doen mee om deze glazen kantine-actie en ook de veiling tot een succes te maken. Tijdens het eindfeest op vrijdagavond 30 december wordt de totaalopbrengst van de glazen kantine bekend gemaakt. Dan gaat naar verwachting ook het kwik van de geldthermometer van het nieuwe clubhuis flink stijgen.

De glazen kantine is live te volgen op de Delta FM, zowel op radio als TV, dagelijks van 13.00 uur tot 18.00 uur. Doorlopend, dus dag en nacht, komt daarnaast het gebeuren live van 27 tot en met 30 december live in beeld op de website www.vvvroomshoopseboys.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *