Vliegende start glazen kantine-actie bij Vroomshoopse Boys

De glazen kantine-actie bij Vroomshoopse Boys is voortvarend van start gegaan. Op dinsdagmiddag 27 december sloot Dick Kremer als ‘godfather’ van de vroegere glazen café-acties in Vroomshoop om 15.00 uur de vier discjockeys en de drie sidekicks op. Dick Kremer gaf de fakkel door in de vorm van een brandende kaars. De bekende Vroomshoopse kroegbaas gaf tevens een dartbord cadeau. Dat werd direct benut in de glazen kantine en wordt later in der week met de handtekeningen van de DJ’s en sidekicks ingezet bij een van de veilingen.

Boys-voorman Edward Olthof sprak van een historisch moment in de nu meer dan 78-jarige geschiedenis van Vroomshoopse Boys en complimenteerde de organisatie met de eigentijdse aanpak. Olthof introduceerde op een ludieke wijze de DJ’s Jan-Willem Drees, Bastiaan Dubbink, Jeffrey Laarman en André de Raaf en hun sidekicks Jeroen Bos, Tom Olthof en Stefan Zandbergen. Tot en met vrijdag 30 december wordt dit zevental opgesloten in de glazen kantine.

Direct al werden plaatjes aangevraagd voor het goede doel: de bouw van het nieuwe clubhuis van Vroomshoopse Boys. Voorzitter Albert ten Hartog van de supportersvereniging van Vroomshoopse Boys voorzag de glazen kantine-actie direct van een vliegende start door een cheque van € 2.500,00 aan te bieden. Op dinsdagmiddag was de spooktocht direct al een voltreffer, gevolgd door een massaal bezochte pubquiz.

Er staan nog tal van activiteiten in deze actieweek op het programma, waarbij bier- en wijnproeverijen, een piratenfeest, een spelletjesmiddag en een kinderbingo. Diverse live optredens van artiesten zijn te verwachten. Op de website www.vvvroomshoopseboys.nl is alles 24 uur per dag (en nacht) op de voet te volgen. Daarnaast kan men ook elke dag tussen 13.00 uur en 18.00 uur terecht op de radio en TV van de lokale zender Delta FM.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *