Glazen kantine-actie van Vroomshoopse Boys komt op stoom

Op woensdagavond 28 december zorgde de bekendmaking van de tussenstand van de glazen kantine-actie van Vroomshoopse Boys voor veel euforie. De vier DJ’s Jan Willem-Drees, Bastiaan Dubbink, Jeffrey Laarman en André de Raaf en hun sidekicks Jeroen Bos, Tom Olthof en Stefan Zandbergen en de vele Boys-vrijwilligers zagen hun tomeloze inzet bekroond. Er werd een bord getoond met een bedrag van ruim 18.000,00 Euro met nog twee dagen te gaan.

De activiteiten worden bijzonder goed bezocht. Of het nu om de pub quiz, de wijn- en bierproeverij, of een Fifa-toernooi gaat, steeds weer een volle kantine en feesttent. De spooktocht op De Bosrand was voor de 25 teams met zo’n 200 jonge deelnemers ‘griezelig’ mooi om mee te maken. De als altijd enthousiaste veilingmeester Dennis Jongeneel was de man met de hamer en dan in zeer positieve zin. De veilingstukken werden vlot aan de man en vrouw gebracht en zorgden voor een prima opbrengst.

Op donderdagmiddag 29 december is er een spelletjesmiddag, ‘s avonds gevolgd door een piratenfeest. Op vrijdag 30 december is er ’s middags een kinderbingo. ’s Avonds schudt naar verwachting de kantine van Vroomshoopse Boys op haar grondvesten met een eindfeest met daarbij een slotveiling. Dan komt het magische moment dat de nu opgesloten DJ’s en hun sidekicks de glazen kantine weer kunnen verlaten. Dan wordt ook het eindbedrag bekend gemaakt van deze hartverwarmende actie, die het nieuwe clubhuis van Vroomshoopse Boys weer dichterbij brengt. Op de site www.vvvroomshoopse Boys is de glazen kantine-actie dag en nacht te volgen, evenals op Delta FM, dagelijks van 13.00 uur tot 18.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *