Vroomshoopse Boys bereidt zich voor op de competitiehervatting

Vroomshoopse Boys, de nummer 5. van de tweede klasse J. van het zaterdagvoetbal, gaat zich na de winterstop voorbereiden op de tweede competitiehelft. Op donderdagavond 5 januari wordt op het sportcomplex De Bosrand door de A-selectie de training hervat onder leiding van hoofdtrainer Jan-Peter Jonkman en trainer Henk Harmens.

Op dinsdagavond 10 januari wordt er om 20.00 uur in Oldebroek geoefend tegen vv Owios, dat in de klasse I. uitkomt en daar de negende plaats op de ranglijst bezet. Op zaterdag 14 januari wordt er om 15.00 uur in Zwolle geoefend tegen Be Quick’28, dat op de 7e plaats van de tweede klasse I. staat.

Op zaterdag 21 januari wordt de competitie hervat met een thuiswedstrijd tegen RKSV De Zweef. De bezoekers uit Nijverdal bivakkeren momenteel op de 8e plaats van de tweede klasse J. Op zaterdag 28 januari wacht voor de Boys op het sportpark Het Midden in Vriezenveen de gemeentelijke derby tegen de huidige koploper DOS’37.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *