Winter editie Twist 2023

Op vrijdag 20 januari is het dan eindelijk zo ver: van 11:00 – 14:00 uur  vindt de allereerste editie van Twist plaats in het Odeon gebouw van de Vriezenveense Harmonie. Dit evenement is een unieke samenwerking tussen de Week van de Amateurkunst Wierden en Toon je kunst Twenterand. Aanvankelijk stond de zomer editie afgelopen september gepland op Het Lageveld, maar vanwege de weersomstandigheden moest het evenement verplaatst worden.   


Met Twist willen we mensen op een laagdrempelige manier kennis laten maken met het plezier van kunst en cultuur. Het evenement is vooral bedoeld voor mensen met een beperking, ouderen en dementerenden. We willen laten zien dat iedereen erbij hoort en deel kan nemen aan het verenigingsleven. Van een workshop schilderen, tot kunst met ballonnen en van verhalenvertellers tot optredens in de grote zaal van Odeon, er is van alles te doen. Neem je familie, begeleiders en verzorgers mee en beleef een onvergetelijke dag samen!

Omdat Odeon een maximaal aantal bezoekers kan ontvangen, vragen we je om je van te voren aan te melden. Dat kan tot en met 13 januari door je naam en telefoonnummer te mailen naar: toonjekunsttwenterand@gmail.com Ben jij er ook bij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *