Vrijwilligers werven via social media, maar HOE?!

Op donderdag 16 februari organiseren het Informatiepunt Vrijwilligerswerk Twenterand en BestuurdersCentraal Twenterand een inspiratiesessie over het werven van vrijwilligers via social media.

Tegenwoordig is meer dan de helft van de Nederlanders actief op kanalen als Facebook, Instagram en LinkedIn. Nieuwe vrijwilligers werven via social media is een kans die je als organisatie, vereniging of club moet grijpen. Maar hoe doe je dat!?

Tijdens deze avond wordt je stap voor stap meegenomen in de wereld van social media. Je leert hoe je social media effectief inzet voor het werven van vrijwilligers. Wat is er bijvoorbeeld nodig voor het schrijven van een aantrekkelijke en wervende social post? En op welke manier kun je een wervingspost vormgeven? Kortom: een inspirerende avond waarbij tips en tricks zich afwisselen met voorbeelden en ervaringen uit het werkveld!

De inspiratiesessie is interessant voor iedereen die zich binnen een vrijwilligersorganisatie (indirect) bezighoudt met de werving van nieuwe vrijwilligers en/of de social media van zijn/haar vrijwilligersorganisatie beheert.

De avond wordt gehouden bij MCC de Harmonie, Vredesplein 4 in Vroomshoop en start om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur). Aanmelden kan via info@vrijwilligerswerktwenterand.nl.

Voor meer informatie over deze inspiratiesessie kun je contact opnemen met het Informatiepunt Vrijwilligerswerk Twenterand. Telefonisch via 0546 481 456 of per e-mail via info@vrijwilligerswerktwenterand.nl.

Het Informatiepunt Vrijwilligerswerk Twenterand en BestuurdersCentraal Twenterand zijn beide onderdeel van ZorgSaam Twenterand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *