Revue Singers bereiden zich voor op de Vroomshoopse Revue

Onder de bezielende leiding van pianist en arrangeur Gezinus Veldman zijn afgelopen vrijdagavond de Revue Singers met hun serie repetities voor de Vroomshoopse Revue van start gegaan. Een flink aantal in eigen beheer geschreven zangnummers wordt door de 5 vrouwen en 5 mannen van de Revue Singers ingestudeerd om zo de leden van de Vroomshoopse Revuegroep bij hun sketches muzikaal te ondersteunen. Ook worden er afzonderlijk van de Revuegroep enkele aansprekende muzikale nummers vierstemmig vertolkt.

Al langere tijd repeteren de veertien leden van de Vroomshoopse Revuegroep wekelijks onder de vakkundige leiding van regisseur Jennifer Jansen. Ook de Revue Dancers zijn onder de enthousiaste leiding van Noël Lamberink al driftig aan het repeteren. De avondvullende Vroomshoopse Revue is voor € 15,00 per persoon bij te wonen in het theater van Het Punt in Vroomshoop.

De geplande data van de Revue ‘Energiek Vroomshoop’ zijn op vrijdagavond 17 maart, op zaterdagavond 18 maart en op vrijdagavond 24 maart 2023. De kaartverkoop verloopt naar wens en alleen voor de vrijdagen 17 maart en 24 maart zijn nog een beperkt aantal plaatsen te reserveren. Dat kan tijdens de openingstijden van Expert Berkhof, Tonnendijk 1 in Vroomshoop of door deze winkel te bellen met het nummer 0546-642436. Ook kan secretaris Hans Nieboer voor de nog resterende entreekaarten worden benaderd via het telefoonnummer 0546-643384 of het Emailadres nieboerhans@gmail.com. Tot slot kan gebruik gemaakt worden van het emailadres vroomshoopserevue@gmail.com ,waarna penningmeester Riëtte Kaas voor de verdere afhandeling zal zorgdragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *