Rick Keus blijft bij Amicitia

Rick Keus (46) is ook het komende seizoen de hoofdtrainer/coach bij korfbalvereniging Amicitia in Vriezenveen.

Keus begon in oktober 2021 als trainer bij  de hoofdmacht van Amicitia in Vriezenveen, hij begon aan een volgende stap in zijn trainersloopbaan, nadat hij daarvoor het tweede van Amicitia onder zijn hoede had gehad.

Inmiddels maakt Amicitia onder leiding van Keus een goed seizoen door, zijn werkwijze is zichtbaar en de resultaten zijn naar behoren. Ook er is sprake van voldoende groeimogelijkheden voor zowel Keus als de spelersgroep. Deze groep blijft voor het grootste deel volledig intact het komende seizoen, waar ook de waardering en het vertrouwen uit blijkt.

De technische commissie en de spelersgroep zien dan voldoende reden om de prettige samenwerking ook volgend seizoen door te zetten.

Zowel het bestuur als de Technische Commissie van Amicitia zijn blij met de voortgang en hopen op korte termijn de samenstelling van de staf voor volgend seizoen weer gereed te hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *