Oud papieractie Chr. Mannenkoor Vroomshoop

Iedereen met oud papier is zoals altijd weer welkom op de eerste zaterdagochtend van de maand bij onze papiercontainers op de parkeerterreinen bij de Jumbo en bij makelaar Bouwhuis / fysiotherapie De Haere. Ook deze keer op zaterdag 4 maart tussen 9.00 en 12.00 uur, want dan staan de leden van ons koor klaar om uw oud papier en karton in ontvangst te nemen.

Geen tijd op dat moment? U kunt uw oud papier of karton ook kwijt in onze twee vaste containers:

· Op de parkeerplaats van Expert Berkhof aan de Tonnendijk te Vroomshoop, tijdens de openingstijden van de winkel.

· Op het parkeerterrein van Praxis Bouwmarkt aan de Amerikalaan te Vroomshoop (tegenover de ambulancepost), alle dagen van de week. Hier werken we samen met de optochtcommissie De Doppe van carnavalsvereniging De Smoezen.

U helpt ons bijzonder door lege dozen strak op te vouwen; dan is de container minder snel vol. En drankverpakkingen horen niet in de papiercontainer, maar in uw oranje pmd-container.

Verreweg de meeste mensen leveren schoon papier en karton aan. Dat stellen we zeer op prijs. Maar helaas maken we ook mee dat piepschuim, bouwafval, plastic en andere rommel in onze containers wordt gegooid. Dat levert ons veel extra werk en kosten op, met zelfs het risico dat een volle papiercontainer in zijn geheel wordt afgekeurd. We doen daarom een dringend beroep op iedereen geen afval in onze papiercontainers te gooien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *