Dagbegeleiding Carintreggeland DOET gaat naar centrum

VRIEZENVEEN – Dagbegeleiding Carintreggeland DOET vindt u vanaf 6 maart 2023 in het centrum van Vriezenveen op de hoek van de markt (Kerkstraat 1, 7671 HE  Vriezenveen). In het voormalige Randstad-gebouw.

Dagbegeleiding Carintreggeland DOET vond een aantal jaren onderdak bij Voetbalvereniging Deto aan de Schout Doddestraat. Een locatie die bezoekers uitnodigt om naar buiten te gaan en contact te leggen met andere mensen.

Nieuwe locatie in het centrum

Met ingang van 6 maart 2023 vindt u Dagbegeleiding Carintreggeland DOET in een eigen locatie in het centrum van Vriezenveen (Kerkstraat 1, 7671 HE Vriezenveen). Een mooie locatie op de hoek van de markt. Zowel het gebouw als de locatie aan de markt biedt de bezoekers van de dagbegeleiding nieuwe mogelijkheden voor te organiseren activiteiten en voor het leggen van sociale contacten.

De locatie wordt momenteel gerenoveerd. De dagbegeleiding is gesloten op vrijdag 3 maart. Vanaf 6 maart zijn de bezoekers welkom in de nieuwe locatie.

Na de zomer zal er nog een team wijkverpleging van Carintreggeland intrek nemen in deze locatie, op de bovenverdieping. Daarnaast is er ruimte voor een aantal kantoorfuncties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *