Fysio Twenterand Scholentoernooi 2023

Woensdag 1 maart vond bij volleybalvereniging Vrivo de derde editie van het Fysio Twenterand Scholentoernooi plaats. Het toernooi was opnieuw een groot succes. Maar liefst 88 leerlingen uit de groepen 3 t/m 8 van diverse scholen uit Vriezenveen en Daarlerveen streden om de felbegeerde medailles. Na de warming-up, georganiseerd door sponsor Fysio Twenterand, begonnen de wedstrijden.

Het werd een felle, sportieve, maar vooral ook een heel gezellige strijd tussen alle teams. De volgende teams gingen er met de medailles vandoor:

In de poule groep 3 en 4: 1. Superboys (Shalom), 2. Supergirls (Shalom)

In de poule groep 5 en 6: 1. De Pancakes (De Veenbrug), 2. De Volley Dollies (Eltheto), 3. Team Smelly (Shalom)

In de poule groep 7 en 8: 1. De Grote Guppies (Shalom), 2. De Frikandellen (De Regenboog), 3. Fireboys 2.0 (De Veenbrug)

In de pauzes tussen de wedstrijden deden de scholieren enthousiast mee aan de Vrivo Kleurwedstrijd. Uit de deelnemers aan deze kleurwedstrijd werden de volgende winnaars gekozen: Maud Dasselaar (Eltheto), Charbel Shukru (Shalom), Sam Scholten (TROTZ) en Nora-linn Rohof (TROTZ).

Speciale dank voor het scholentoernooi gaat uit naar de hoofdsponsor Fysio Twenterand en aan Jut en Jul IJs en Zo. Jut en Jul IJs en Zo opent 9 maart a.s. hun zaak in Vriezenveen (voormalig Bongiorno). Alle deelnemers kregen een muntje, waarmee zij straks een heerlijk ijsje kunnen ophalen aan het Westeinde.

Mede dankzij alle vrijwilligers was het ook dit jaar een geweldig sportevenement, waarvan iedereen met volle teugen heeft genoten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *