Grote Paasactie

Samenwerking Troostdekentje Overijssel met Erik Pezij van de stichting Ieder kind een sint.
Dames van het troostdekentje en vele andere dames zijn op verzoek van de beheerders van het troostdekentje in de haaknaald geklommen en hebben met elkaar bijna 2000 paasnetjes gehaakt. Deze gaan naar de stichting ieder kind een sint die met behulp van sponsoren de netjes gaat vullen en veel kinderen en andere groepen die het niet altijd gemakkelijk hebben met de paasdagen zal verrassen.
Erik is erg blij met de samenwerking met het troostdekentje. Door deze samenwerking kunnen heel veel kinderen en ouderen een leuke paastraktatie verwachten.


Janny Koops van ’t Jagt van het troostdekentje verteld dat er veel dames ,ook niet leden van het troostdekentje , hebben geholpen om deze actie tot een geweldig succes te maken. Het doel was om 700 paasnetjes te haken maar de meewerkende dames waren zo enthousiast dat er 2000 paasnetjes zijn gemaakt. Het was voor ons ook een enorme verrassing.
De paasnetjes werden zaterdagmiddag op de koffiemiddag van het troostdekentje in Het Huis van Katoen en Nu te Almelo aan Erik overgedragen.
Allen die aan deze actie meegewerkt hebben heel hartelijk dank namens de beheerder van het Troostdekentje Overijssel.
Hanny Oordt, Janni Laarman en Janny Koops van ‘t Jagt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *