Grootste hits uit muziekgeschiedenis klinken in theater Het Punt

The 70’s Unplugged speelt Songs for the Road

Theater Het Punt zet de theaterdeuren wagenwijd open voor de band The 70’s Unplugged. Komende zaterdag is het zover: dan speelt deze liveband de grootste nummers uit de muziekgeschiedenis.

VROOMSHOOP – The 70’s Unplugged is bij uitstek geschikt voor een theater zoals Het Punt en is een aanrader voor alle leeftijden, stelt programmeur Harry ten Brinke van theater Het Punt. “Wie jong was in de jaren ’70 zal er alle hits uit z’n jeugd herkennen, maar omdat deze hits mede de muziekgeschiedenis hebben bepaald, kent iedereen ze. Voor ons reden om The 70’s Unplugged te boeken in Het Punt.”

Dansvloer

Deze voorstelling van The 70’s Unplugged is onderdeel van de theatertoer met de titel Songs for the Road. Speciaal voor The 70’s Unplugged wordt theater Het Punt omgetoverd in een grote dansvloer.

Deze hits komen voorbij

Ten Brinke licht alvast een tipje van de sluier op wat betreft de playlist. “Zonder teveel te verklappen natuurlijk. Verheug je op nummers als Bobbi McGee, Band on the Run, Take it Easy en Ramblin Man. En mis vooral de toegift niet.”

Kaarten bestellen

Songs for the Road van The 70’s Unplugged is te bezoeken op zaterdag 25 maart om 20.00 uur in theater Het Punt in Vroomshoop. Tickets kosten 19 euro en zijn te reserveren via www.welkombijhetpunt.nl en via de theaterlijn, telefoon 0546 705050.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *