Morgen hotel bouwen voor kleine beestjes

Er staan weer een aantal mooie kinderactiviteiten in boerderij Huisken in het Engbertsdijksvenen in de planning. De eerst volgende is aankomend zondag 26 maart waar kinderen in de basisschool leeftijd een heus hotel kunnen bouwen voor oorwormen, lieveheersbeestjes en solitaire bijen om zo maar wat toekomstige gasten te noemen. Eet je deze week bruine bonen uit blik, bewaar dan dat blik en neem hem schoon mee. Ook zonder blik is er voldoende te knutselen, help mee bouwen aan groot hotel in de tuin van boerderij Huisken. Een paar weken later op 15 april kan je dan met de volgende kindermiddag op zoek gaan naar kriebelbeestjes, en dan is het zeker even spieken of het hotel al bewoond is. Een voor de waterratten kan je op 29 april ook nog op zoek gaan naar waterdiertjes. Genoeg te beleven en te ontdekken in de Engbertsdijksvenen, boek je deelname op https://www.staatsbosbeheer.nl/kindermiddagengbertsdijksvenen Let bij het boeken wel even op de je de juiste data aanklinkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *