Open dag Tennisvereniging De Bosbaan

Op zaterdag 1 april opent T.V. de Bosbaan haar deuren voor iedereen die wil kennismaken met de tennissport. Gelegen in het Zandstuvebos aan de Hammerweg heeft de tennisvereniging uit Vroomshoop de beschikking over 6 prachtige tennisbanen waarop verschillende tennisactiviteiten georganiseerd zullen worden. Voor de jeugd zijn er vanaf 13 tot 15 uur tennistrainingen en kun je onder begeleiding van de trainers het tennis uitproberen. Vanaf 15 uur kunnen de volwassenen een balletje slaan. Daarnaast staat er een team klaar om iedereen van informatie te voorzien over een lidmaatschap en de actie “Maak Kennis met Tennis”. Bij een lidmaatschap kunt u onbeperkt tennissen en krijgen de nieuwe leden een aantal gratis tennislessen die worden verzorgd door bevoegde tennisleraren. Ook zijn er het hele jaar door activiteiten voor jong en oud waaronder diverse competities, een zomertenniskamp en het open tennistoernooi. Voor leden die wat minder mobiel zijn is er het Walking Tennis of het Old Stars tennis waarbij de bal 2 keer mag stuiteren. Het bestuur nodigt iedereen uit deze open dag op 1 april te bezoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *