Jarige kringloopwinkel De Ketting houdt speciale verkoopdag

Het is inmiddels dertig jaar geleden dat de Kringloopwinkel De Ketting op het adres Eerste Blokweg 20 in Vroomshoop van start ging. Dankzij vele enthousiaste vrijwilligers en ook door de diverse inbreng van spullen is dit een succesnummer gebleken. Over publieke belangstelling heeft deze vestiging van de lokale protestantse gemeente nooit te klagen gehad.

Op zaterdag 3 juni wordt de 30ste verjaardag luister bijgezet. Er wordt een speciale verkoopdag met aantrekkelijke prijzen gehouden. Van 9.00 uur tot 16.30 uur kan iedereen terecht bij de kringloopwinkel De Ketting. Er is naast de verkoop een verloting en er zijn meerdere leuke verkoopacties. Aan de inwendige mens wordt ook zeker aandacht besteed tijdens deze ongetwijfeld gezellige verkoopdag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *