Gratis schilderworkshops door Bij Marjolein

Op woensdag 20 september en op vrijdag 27 oktober organiseert Toon Je Kunst Twenterand in samenwerking met Marjolein Lukas een schilderworkshop voor volwassenen. De workshop is gratis en voor iedereen met én zonder schilderervaring toegankelijk.
Een kleine twee maanden lang (13 september t/m 3 november) organiseert Toon Je Kunst Twenterand verschillende gratis activiteiten en workshops op het gebied van amateurkunst. De schilderworkshops van Bij Marjolein zijn onderdeel van dit brede programma. In drie uur tijd mogen de deelnemers één van de volgende stijlen doen: Picasso, Leve de Liefde, Popart, Geluksvogeltje of Vlindertje met Jolly Dolly Dots of Kubisme.
Het Geluksvogeltje en Kubisme zijn ook geschikt voor mensen met minder coördinatie in hun bewegingen. Door middel van een eenvoudig te volgen stappenplan daagt Marjolein de deelnemers uit hun eigen fantasie en creativiteit te ontplooien.
De workshop van woensdag 20 september vindt plaats in de Oale Skoele in Vroomshoop (Julianastraat 23), de workshop van 27 oktober vindt plaats in De Beuk in Den Ham (Dorpsstraat 7). Beide workshops starten om 13.00 uur. Koffie en thee is bij de workshops inbegrepen.
Aanmelden kan door een mail te sturen naar toonjekunsttwenterand@gmail.com of door een Whatsapp bericht te sturen naar Charon Wessels op 06-49769783. Benieuwd naar het volledige programma van Toon Je Kunst Twenterand 2023? Kijk dan op: www.theatergroepstroef.nl/toon-je-kunst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *