Studiekring Vroomshoop van start

Op donderdag 14 september 2023 gaat de Studiekring Vroomshoop van start. Een studiekring is een vaste groep mensen die bij elkaar komt om allerlei onderwerpen te bespreken.

Two senior men sitting indoors in a library or study reading books. One man is showing his book to his friend, talking to him and resting his hand on his friend’s shoulder.

Een bijeenkomst duurt 2 uur en bestaat uit ‘een rondje actualiteiten’, de bespreking van een samen gekozen onderwerp en een discussie. Doel is om op een plezierige manier op de hoogte van allerlei ontwikkelingen en zo “intellectueel actief” mogelijk te blijven.

Studiekring Vroomshoop komt bij elkaar op donderdag van 9.30 tot 11.30 uur in Het Front in ’t Punt, Vroomshoop. De bijeenkomsten van najaar 2023 zijn op donderdag 14 september, 28 september, 12 oktober, 26 oktober, 9 november, 23 november, 7 december en 21 december.

Er is nog plaats voor nieuwe deelnemers. Wilt u eens kijken of een Studiekring iets voor u is? Dan horen we dit graag. U kunt contact opnemen met de Bibliotheek Twenterand. Telefoon: 0546-562385 of mail: twenterand@bibliotheektwenterand.nl.

Ook Studiekring Vriezenveen heeft op dit moment plek voor nieuwe deelnemers. Studiekring Vriezenveen komt bijeen op de donderdag van 13.30 tot 15.30 uur. U kunt voor deze Studiekring contact opnemen met  Bibliotheek Vriezenveen, telnr. 0546-562385 of mail: vriezenveen@bibliotheektwenterand.nl

De Studiekringen zijn een initiatief van Bibliotheek Twenterand en Zorgsaam Twenterand. Voor meer informatie: www.studiekringen50plus.nl, www.bibliotheektwenterand.nl 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *