Nieuwe Banen Tennisvereniging De Bosbaan feestelijk geopend

Tennisvereniging De Bosbaan vierde afgelopen zaterdag de officiële opening van haar nieuwe banen met een feestelijke bijeenkomst die zowel sportief als gezellig was. Het park was prachtig aangekleed en lag er schitterend bij, wat bijdroeg aan de feestelijke sfeer van de dag.

De dag begon om 13.00 uur met een inspirerende toespraak van voorzitster Annemiek Postma. Ze gaf een overzicht van de geschiedenis van de vereniging en sprak haar dank uit aan de accommodatiecommissie voor het uitstekende onderhoud van de oude banen. Dankzij hun inzet hebben de oude banen zo lang meegekund. Ze prees ook de banencommissie voor hun toewijding en harde werk in het realiseren van de nieuwe banen. Zonder hun inspanningen was deze vernieuwing niet mogelijk geweest.

Het hoogtepunt van de openingsceremonie was het doorknippen van het lint, een eer die toekwam aan Hilde Huijgen en Benno Witzand. Beiden werden geprezen voor hun tomeloze inzet voor de vereniging.

Om 14.00 uur gingen de finales van de jeugd clubkampioenschappen van start. Vervolgens betraden de senioren, geheel in Wimbledon-stijl en gekleed in het wit, de nieuwe banen voor een clinic waarbij gespeeld werd met houten rackets. Dit nostalgische element werd met veel enthousiasme ontvangen en zorgde voor een bijzondere ervaring.

Rond 17.00 uur werden de kampioenen van de voorjaarscompetitie gehuldigd. PittMasters van ’t Trefpunt uit Vroomshoop zorgde voor culinaire verwennerij met heerlijke hapjes, wat de feestelijke sfeer compleet maakte.

De weergoden waren de vereniging gunstig gezind, wat bijdroeg aan een geslaagde dag die door alle aanwezigen als zeer geslaagd werd ervaren. Tennisvereniging De Bosbaan kijkt met trots terug op deze feestelijke opening van de nieuwe banen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *