Vijfde editie ‘EK-plein’ van Het Punt Vroomshoop wordt ‘EK-klein’

VROOMSHOOP – Dinsdagavond 2 juli jl. zagen ruim 200 bezoekers van het EK-plein in Vroomshoop het Nederlands elftal er met de winst vandoor gaan tijdens het EK bij onze oosterburen. Een euforische avond voor zowel de bezoekers als de organisatoren van het EK-plein. De volgende wedstrijd van Nederland vindt komende zaterdag plaats en dat feit bracht de organisatoren opnieuw naar de tekentafel.

“Dat we doorgaan met het live uitzenden van de voetbalwedstrijden van Nederland, is zeker!”, vertelt Dennis Jongeneel, een van de organisatoren. “Maar de vijfde editie van het EK-plein vindt zaterdag plaats in een aangepaste vorm. Het EK-plein wordt voor één keer ‘EK-klein’.”, vervolgt Jongeneel. “De belangrijkste reden is het Bedrijventoernooi bij de Vroomshoopse Boys waar naar verwachting het gros van ons publiek bij aanwezig zal zijn. Dat toernooi wordt één groot feest en de wedstrijd zal ook daar live uitgezonden worden. Daarom doen wij de komende editie een stapje terug. Dat is absoluut geen onwil, maar we moeten elkaar iets gunnen.”

Voor wie niet bij het Bedrijventoernooi aanwezig is, maar de wedstrijd wel graag buiten de deur wil kijken, is van harte welkom in het Grand Café van Het Punt, waar EK-klein plaatsvindt. De wedstrijd van Nederland wordt binnen in het café op een groot scherm uitgezonden. “Voor de afgelopen vier wedstrijden van Nederland hebben we buiten het EK-plein opgetuigd. Vier succesvolle evenementen. Als Nederland de halve finale haalt, zenden we die wedstrijd uiteraard weer op het plein uit. Net als de finale als Nederland het zover schopt.” vult Jongeneel aan.

Het Grand Café van Het Punt opent om 20.00 uur. De wedstrijd vangt aan om 21.00 uur en de entree is gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *