Geslaagde ‘Zorg voor Elkaar’ markt brengt ruim € 1.000 op


Afgelopen vrijdag vond wederom de ‘Zorg voor Elkaar’ markt in Westerhaar-Vriezenveensewijk plaats. De zonnige dag trok veel bezoekers en dankzij de inzet van de fantastische vrijwilligers van het Kerkenwinkeltje is een mooi bedrag van ruim € 1.000 opgehaald. Dit bedrag komt ten goede aan het Kerkenwinkeltje en de voedselkasten in het dorp.
Hoogtepunten van de markt

  • een gezellige (rommel)markt • het spannende rad van avontuur
  • verkoop van eten en drinken • een leuk boodschappenspel
  • tweedehands kledingverkoop • vermaak voor de kinderen

De organisatie wil iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan het succes van deze dag. Samen maken we een verschil.

Kerkenwinkeltje een begrip
Het Kerkenwinkeltje en de uitgifte van verse producten zijn inmiddels een begrip geworden in Westerhaar-Vriezenveensewijk. Inwoners uit Twenterand die hulp en ondersteuning nodig hebben, kunnen hier terecht voor kleding, schoonmaakartikelen, persoonlijke verzorgingsproducten en voedsel.

Wekelijks is het Kerkenwinkeltje geopend op twee momenten en daarnaast staan er vier voedselkasten waar inwoners dagelijks voedsel kunnen halen, brengen en ruilen. Ook is er op vrijdagavond in samenwerking met de voedselbank een uitgifte van verse producten voor alle Twenteranders die hulp en ondersteuning nodig hebben.

Informatie en contact
Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Kim Geertsema via telefoonnummer 0546 – 481 456 of per e-mail via kgeertsema@zorgsaamtwenterand.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *