Mannenkoor Vroomshoop geeft kort concert

Het zangseizoen 2023-2024 verliep voor het Chr. Mannenkoor Vroomshoop niet helemaal zoals van tevoren was gepland. Het Kerstconcert in kerkelijk centrum Irene kon nog succesvol worden afgesloten, samen met violist Hrayr Ter-Sargsyan uit Vriezenveen, en bariton Albert Wessels en Henri Westerink (slagwerk) uit eigen gelederen. Maar toen werd dirigent Gezinus Veldman ziek en moest het Nieuwjaarsconcert worden afgeblazen. Gelukkig konden de beide Passiestonden in Geesteren en Vroomshoop in de week voor Pasen weer doorgang vinden, samen met altsaxofinist Klaasjan Pullen uit Bergentheim.

Het mannenkoor uit Vroomshoop hoopt op zaterdagmiddag 13 juli het zangseizoen af te sluiten met een kort concert in de hervormde kerk aan de Brink te Den Ham. Dat concert begint ’s middags om 15.30 uur. Van harte welkom.

Dit is mogelijk dankzij een comité van de Hervormde Gemeente uit Den Ham, dat tot 7 september de gelegenheid biedt om zomaar de kerk binnen te lopen. Tussen 14.30 en 15.30 uur is er een Stilte Moment. Vanaf 15.30 uur vinden er (korte) concerten plaats door vocalisten en instrumentalisten uit het Brinkdorp en omgeving. Deze concerten zijn vrij toegankelijk, wel is er de mogelijkheid voor een vrije gift bij de uitgang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *