Opening van De Huiskamer in Vroomshoop

Op maandag 10 juni worden de deuren geopend van De Huiskamer in Vroomshoop; een gloednieuwe ontmoetingsplek waar een warm welkom wordt geboden aan alle inwoners uit Vroomshoop en Geerdijk. Dit initiatief, gerealiseerd door ZorgSaam Twenterand, biedt een uitnodigende omgeving voor contact en verbinding.

De Huiskamer vervult een belangrijke rol in de buurt door mensen te helpen eenzaamheid tegen te gaan en sociale contacten te bevorderen. Het is een plek waar men kan samen komen, nieuwe mensen kan ontmoeten en waar ruimte is voor ontspanning en gezelligheid. Gasten zijn van harte welkom voor een kop koffie, een gesprek. Daarnaast staan vrijwilligers klaar om te ondersteunen en eventuele vragen door te verwijzen naar de opbouwwerkers.

Openingstijden en locatie
De Huiskamer is vanaf 10 juni elke maandag geopend van 10.00 tot 12.30 uur en heeft een vrije inloop. De locatie is gelegen aan de Burgemeester Koetjestraat 2 te Vroomshoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *