Verhuizing dagbegeleiding De Dorpsrand

Vanaf 3 juni vindt u dagbegeleiding De Dorpsrand op een nieuwe locatie: Geerdijk 19b, 7683 SN Den Ham (in een bijgebouw van het witte kerkje). De dagbegeleiding is onderdeel van zorgorganisatie Carintreggeland. De nieuwe locatie biedt bezoekers veel mogelijkheden voor buitenbeleving en buitenactiviteiten in een mooie omgeving. De dagbegeleiding biedt ondersteuning, structuur en ritme. Met diverse activiteiten worden bezoekers mentaal en fysiek gestimuleerd zodat ze zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen.

Nieuwe locatie

De nieuwe locatie ligt tussen Den Ham en Vroomshoop in een landelijke en groene omgeving. Een fijne plek waar de bezoekers van de dagbegeleiding naar buiten kunnen gaan en kunnen genieten van de omgeving. De groene, parkachtige omgeving leent zich uitstekend voor dagbegeleiding. Er wordt volop ingezet op buitenbeleving met verschillende zitjes en wandelmogelijkheden in de omgeving en het aanleggen van een moestuin. De producten uit de moestuin worden verwerkt in de zelfbereide maaltijden.

Dagbegeleiding is mogelijk voor mensen die nog zelfstandig wonen en merken dat de lichamelijke en geestelijke conditie vermindert en dit graag willen stimuleren en activeren. Er is een indicatie nodig om hiervoor in aanmerking te komen. Aanmelden kan via 088 367 70 00.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *