Boeken, fiets en computer, hoe regel ik dat?

Na de zomer gebeurt het echt. Groep 8 is passé, en je mag nu echt naar een andere school.

Alles is dan nieuw en spannend, de school, het onderwijs, de omgeving en je nieuwe klasgenoten. Maar ook de onkosten kunnen heel spannend zijn, hoe regel je dat?

Sommige gezinnen hebben het financieel lastig en willen toch het beste voor hun kinderen, opdat ze gewoon mee kunnen doen met leeftijdsgenootjes. Stichting Leergeld Twenterand kan in zo’n geval een breed scala aan hulp bieden en het is niet moeilijk die hulp aan te vragen. Intermediairs van de stichting komen namelijk bij u thuis om te overleggen hoe we uw kind kunnen helpen. Er is een breed scala aan hulp mogelijk, niet alleen voor schoolspullen, maar ook voor deelname aan sport of cultuur. Een overzicht van de hulp die de stichting kan bieden staat op https://www.leergeldtwenterand.nl. Daar staat ook een aanvraagformulier. Maar u kunt ook bellen naar de coördinator van de stichting (06-39743797) of een mail sturen naar info@leergeldtwenterand.nl. Een intermediair van de stichting neemt dan contact op en komt dan bij u thuis voor overleg.  In 2023 zijn op die manier ruim 240 kinderen geholpen.

Stichting Leergeld Twenterand is er speciaal voor kinderen in Twenterand. Het is een onafhankelijke stichting die lid is van Leergeld Nederland. De stichting werkt samen met andere hulpverlenende instanties in Twenterand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *