Zomerfeestje voor kinderen met speciale behoeften bij DOS’37 in VriezenveenJong Twenterand organiseert op woensdag 31 juli van 10.00 tot 12.00 uur een speciaal zomerfeestje bij DOS’37 in Vriezenveen gericht op kinderen met een beperking, zoals autisme, ADHD of verstandelijke beperking.Waterpret

Er zijn allerlei leuke activiteiten gepland om ervoor te zorgen dat iedereen een fantastisch tijd heeft. Hoogtepunten van de ochtend zijn onder andere een spannende buikschuifbaan en diverse waterspelen. Vergeet daarom niet om je zwemkleding en een handdoek mee te nemen.


‘JongTwenterand inspirerend in de kernen, verbindend in de toekomst’

Op de hoogte blijven?
Blijf op de hoogte van al onze spannende activiteiten door Jong Twenterand te volgen op social media @jongtwenterand. Bij succes worden er vaker activiteiten georganiseerd voor deze doelgroep in Twenterand. Samenwerken? Neem gerust contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *