Vrijwilligers Gezocht: bouw mee aan de toekomst van jongeren in Vroomshoop!

Wil jij een waardevolle bijdrage leveren aan de opkomende generatie in onze gemeenschap? Dan is dit jouw kans! Op dinsdagavond 5 september organiseert ZorgSaam Twenterand een informatieve bijeenkomst voor geïnteresseerde vrijwilligers die graag willen bijdragen aan het welzijn van jongeren in hun nabije omgeving.

Deze avond biedt een uitstekende gelegenheid om al je vragen te bespreken en een duidelijk beeld te krijgen van hoe jij kunt bijdragen aan het jongerencentrum.
“We hebben eerder een beroep gedaan op vrijwilligers voor onze jongerencentra in Vroomshoop en Westerhaar-Vriezenveensewijk. Hoewel we enkele positieve reacties hebben ontvangen, zijn we nog steeds op zoek naar betrokkenheid uit Vroomshoop. Daarom organiseren we deze informele bijeenkomst om alle inwoners te informeren en hun vragen te beantwoorden,” legt Laureen Velnaar,  jongerenwerker bij ZorgSaam Twenterand, uit.

Deze informatieavond staat in het teken van informatie delen, ontdekken van mogelijkheden en inspiratie opdoen. Binnen de muren van het jongerencentrum in Vroomshoop kun je meer te weten komen over onze missie, de activiteiten en hoe jouw vrijwillige inzet een positieve impact kan hebben.

Meer informatie
Ben je enthousiast over vrijwilligerswerk binnen ons jongerencentrum? Wil je meewerken aan een omgeving waar jongeren kunnen groeien en ontwikkelen?
Als je nog onbeantwoorde vragen hebt, of je wilt je aanmelden, dan heten we je van harte welkom op 5 september om 19.30 uur in ons jongerencentrum te Vroomshoop.
Voor aanmelding of meer informatie kun je contact opnemen met Laureen Velnaar, via telefoonnummer 0546-481456.

Samen kunnen we de jeugd in onze buurt een positieve en stimulerende omgeving bieden.
Jouw betrokkenheid is van onschatbare waarde!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *