Autismecafé in Bibliotheek Vroomshoop: ‘Wat doet december met autisme?’

Op maandag 20 november opent het AutismeCafé haar deuren in Bibliotheek Vroomshoop. Het Autismecafé is een ontmoetingsplek waar mensen met autisme, hun familie, vrienden en mensen die hen helpen, elkaar kunnen ontmoeten. Dit café wordt georganiseerd door de Bibliotheek Twenterand, samen met het Autisme Trefpunt Twenterand (ATT) en de Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA).

Op deze bijeenkomsten kun je andere mensen ontmoeten die begrijpen hoe het is om autisme te hebben. Iedereen is welkom: als je vragen hebt, informatie nodig hebt, boeken of dvd’s wilt lenen, je verhaal kwijt wilt of gewoon wilt praten met mensen die je begrijpen.

Het thema van deze avond is ‘Wat doet december met autisme?’ De decembermaand geeft een overvloed aan prikkels wat vaak leidt tot stress en onrust in het gezin. We delen deze avond tips en ervaringen hoe hiermee om te kunnen gaan.

Kom naar ons Autismecafé! je bent welkom op maandagavond 20 november in Bibliotheek Vroomshoop, Burgemeester Koetjestraat 2, 7681 ZP Vroomshoop. Aanmelden is niet nodig en het is gratis. Inloop is tussen 18.30 uur en 20.00 uur. Aanwezig: Astrid Zandman en Joke Jess van Autisme Trefpunt Twenterand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *