Feestelijke opening RepairCafé Den Ham

Op woensdag 15 november was het een gezellige drukte bij de officiële opening van het RepairCafé in Den Ham. In ‘t Hammerhuus konden mensen genieten van lekkere koffie, thee en cake. Ina Vrielink van Bibliotheek Twenterand opende het evenement met een welkomstwoord, waarin zij vertelde waarom het RepairCafé zo belangrijk is voor de buurt. Vervolgens sprak Henk Jansen van Den Ham Doet! vol enthousiasme zijn steun uit voor het initiatief.

Daarna was het de beurt aan Auke van ’t Jagt die namens het HaringGilde een cheque overhandigde als steun voor het RepairCafé. Hij benadrukte dat dit initiatief echt iets betekent voor de gemeenschap.

De deur naar het RepairCafé werd ceremonieel geopend door monteurs Gerrit Olsman en Wim Valk, waarna iedereen een kijkje kon nemen in de ruimte vol gereedschappen. Na de officiële opening bleef het nog een tijdje gezellig. Mensen konden vragen stellen aan de monteurs en meer te weten komen over wat het RepairCafé allemaal kan doen.

Het RepairCafé in Den Ham is nu open en de vrijwilligers staan elke 3e woensdag van de maand van 13.00 uur tot 16.00 uur klaar om uw kapotte spullen te repareren. Tegelijkertijd is het ook een fijne plek om andere mensen uit de buurt te ontmoeten. De mensen achter het RepairCafé hopen op een succesvolle toekomst voor dit waardevolle initiatief.

Het RepairCafé is te vinden in ’t Hammerhuus, Middendorpshuis, Grotestraat 4, 7683 BB Den Ham. Kijk voor meer informatie op www.bibliotheektwenterand.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *