Leefrijk scholentoernooi 2024

Het allerleukste scholentoernooi van de volleybalvereniging Vrivo komt er weer aan. We zijn blij te kunnen mededelen dat dit toernooi ook dit jaar weer mag doorgaan. Met dezelfde sponsor, maar onder een nieuwe naam Leefrijk Scholentoernooi. Ontzettend fijn dat ‘Leefrijk’ ons zo’n warm hart toedraagt en samen met ons dit leuke sportevenement wil neerzetten.

Dit volleybaltoernooi is voor alle kinderen van de groepen 3 t/m 8 die het leuk vinden om samen te bewegen en te volleyballen. Je mag natuurlijk ook meedoen als je het nog niet zo goed kunt! En we kijken natuurlijk welk niveau volleybal bij jouw leeftijd past. De spelregels per niveau zijn aan dit formulier toegevoegd.
Het toernooi vindt plaats op
Woensdagochtend 21 februari 2024 vanaf 09.00 uur
in ‘De Stamper’, Schout Doddestraat 11a te Vriezenveen.

Download ons aanmeldingsformulier en de spelregels per groep.

Opgeven kan tot uiterlijk zaterdag 10 februari 2024!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *