Lotte Amie met Reisdagboek

Het Expositiehuis Den Ham kijkt tevreden terug op de zeer succesvolle tentoonstelling “Onze Streek in Taal en Beeld” met honderden bezoekers.

Op de nieuwe expositie “Reisdagboek” is bijzonder werk van Lotte Amie uit Heerde te bewonderen. Met deze expositie realiseert het Expositiehuis een van haar doelen om een platform te geven aan beginnend talent.

Lotte Amie is een 19-jarige illustrator en designer. Zij studeert momenteel illustratie en Design op de Hogeschool van de kunsten ArtEZ in Zwolle. Haar expositie gaat over alles wat zij mee maakt wanneer zij op reis is. Natuur, mensen en connectie vormen de kern van haar kunst. Naast haar reisdagboekwerken toont ze ook vrij werk.

Lotte Amie wordt tijdens haar reizen door al deze dingen geprikkeld. Ze houdt haar ervaringen bij door veel te schrijven en te fotograferen; materiaal dat zij later gebruikt voor haar kleurrijke schilderijen en haar digitale werk. Zij werkt graag met diverse materialen, maar vooral met acryl, gouache en digitaal.

De jonge kunstenares voelt zich vereerd om deze expositie voor het eerst hier in Den Ham te kunnen tonen.

“Bent u nieuwsgierig geworden? Kom dan gezellig even koekeloeren bij mijn werk. Mijn werk kan ook aangeschaft worden.”

De tentoonstelling is te bezichtigen op woensdag t/m zaterdag van 14.00 tot 16.00 uur in de periode 3 april t/m 18 mei in de expositieruimte van het Middendorpshuis, Grotestraat 4 te Den Ham.

De Kruidentuin en de tentoonstelling “Onze Streektaal” van de Oudheidkundige Vereniging zijn tegelijkertijd te bezoeken.

GRATIS TOEGANG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *