Vroomshoopse Boys is weer een gediplomeerde jeugdtrainer rijker

Jeugdtrainer Jari Ekkel van Vroomshoopse Boys behaalde onlangs het diploma voetbalcoach 1 junioren Uefa C. Jeugdvoorzitter Dirk-Jan van Ziel zocht Jari bij een training op het sportcomplex De Bosrand op om hem met dit wapenfeit te feliciteren en hem een welverdiende bloemenhulde te geven. De voorman van de Boys-jeugd toonde zich daarbij verheugd dat Vroomshoopse Boys weer een gediplomeerd trainer rijker is.

Jari Ekkel trainde afgelopen seizoen Vroomshoopse Boys JO14-1. Het komend seizoen 2024-2025 gaat Jari Boys JO15-2 van oefenstof voorzien en zal hij op de zaterdagen als coach in de kleedkamer en langs de lijn terug te vinden zijn. Met zijn Uefa C-diploma mag Jari Ekkel nu alle juniorenteams trainen en coachen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *