Geslaagd E-kamp: op naar Bedrijventoernooi

Op De Bosrand overnachtten 37 pupillen Vroomshoopse Boys JO-11 voor een gevarieerd E-kamp, die door maar liefst 20 Boys-vrijwilligers begeleid werd. Op vrijdag 28 juni werd in de kantine een voetbal quiz gehouden en vond het levend Stratego in het Zandstuve bos plaats. Op de zaterdag erop was er weer van alles te doen. Begonnen werd met een voetbalmakelaar-spel, gevolgd door een zeskamp en een gezellige bonte avond, waarbij ook ouders en broertjes en zusjes van de deelnemers aan het E-kamp aanwezig waren.

De verzorging in de kantine was als vanouds dik voor elkaar en de jeugdcommissie van de Boys kan terugkijken op een bijzonder geslaagd evenement. Dat werd financieel mogelijk gemaakt door de vereniging Vroomshoopse Boys, de Vrienden van de Boys en de sponsors ter Avest Civiel & Bouw, Plus Vroomshoop, Tuhente en bakker van der Goot.

Bouwactiviteiten voor het nieuwe clubhuis van de Boys blijven de komende periode onveranderd doorgaan. Het leggen van het dak op de onderste ruimte onder de tribune met onder meer vergaderruimten en kleedkamers betekende afgelopen week een mijlpaal. Nu wordt er verder gebouwd aan dat gedeelte en ook aan het bovenste gedeelte van het clubhuis en de zittribune.

Op zaterdag 6 juli wordt daarvoor weer een financiële actie met mooie voetbalaccenten gehouden, waarvoor een grote partytent nu al geplaatst is. Dat betreft de derde achtereenvolgende editie van het bedrijventoernooi plus, waaraan naast bedrijven ook familieteams, vriendenteams en buurteams meedoen. Al meer dan 25 teams hebben zich opgegeven voor deze derde editie van dit recreatieve toernooi, dat om 11.00 uur ’s morgens begint. Er wordt een groot scherm geplaatst om aansluitend aan het toernooi het EK-voetbal te volgen en uiteraard wordt gehoopt dat het Nederlands elftal de kwartfinale haalt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *