Nederlands Kampioen Straatmaker!

Nederlands Kampioen Straatmaker! Deze titel wil toch iedere vakman mee naar huis nemen. De strijd om deze titel barst los tijden het Nederlands Kampioenschap Straatmaker georganiseerd op 23 september 2023 te Vriezenveen. Hier komen de beste vakmannen uit het hele land samen om hun kunsten te tonen.

Tijdens deze wedstrijd krijg je de kans om je talent te laten zien. De 12 deelnemende koppels straatmakers krijgen een wedstrijd-vak van circa 5 bij 3 meter met een nu nog geheim patroon welke ‘’onder de hamer’’ bestraat moet worden met diverse (straatbak)stenen.

Aangezien in elke provincie ons ambacht goed vertegenwoordigd wordt, streven wij er naar om 1 koppel straatmakers hun eigen provincie te laten vertegenwoordigen. Indien er meerdere aanmeldingen binnen komen uit dezelfde provincie, zullen wij een loting houden.

De straatmakers worden op vrijdag 22 september 2023 om 15:00 uur verwacht, waarna een instructie en voorbereiding van de wedstrijd volgt. Hierna vertrekken de koppels naar het hotel te Hellendoorn voor de overnachting.

Op zaterdag 23 september worden de koppels rond 08:00 uur verwacht bij onze wedstrijdlocatie ALMI te Vriezenveen waar om 09:00 uur het startsignaal wordt gegeven van dit kampioenschap. De onafhankelijke jury zal de gehele dag toezien op het vakmanschap van de deelnemende partijen waarna de prijsuitreiking omstreeks 16:00 uur zal plaatsvinden, waarbij de nummers 1, 2 en 3 worden gehuldigde met de bijbehorende prijzen!

nk staatmaker

Wil jij ook (namens je bedrijf/werkgever) laten zien wat écht vakmanschap is. Schrijf je vandaag nog in voor het Nederlands Kampioenschap Straatmaker en maak kans op deze geweldige titel. Toon jullie passie voor het vak en laat zien dat jullie de beste zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *