Aftrap van Avondschool Vroomshoop een groot succes!

Op dinsdag 12 september is de Avondschool Vroomshoop met veel enthousiasme van start gegaan. Ruim 90 deelnemers stroomden samen naar CSG Het Noordik om zich in te schrijven voor een van de acht boeiende cursussen die worden aangeboden.

De aula van CSG Het Noordik bruiste van de gezelligheid, met nieuwsgierige deelnemers, enthousiaste docenten en toegewijde vrijwilligers. Onder het genot van een kop koffie en feestelijk gebak werd er druk gepraat, informatie gedeeld en werden alle beschikbare cursussen bekeken. Na het welkomstwoord en de algemene uitleg kon het inschrijven beginnen.

De Avondschool is een initiatief georganiseerd door Bibliotheek Twenterand, Het Taalpunt en Het Noordik. De lessen starten op dinsdag 19 september gedurende een periode van twaalf weken. De deelnemers hebben een ruime keuze aan cursussen, variërend van bloemschikken tot de Engelse taal en van timmeren tot koken; werkelijk voor ieder wat wils.

Wil jij nou ook meer weten over de Avondschool en hoe je kunt meedoen? Kijk dan op de Facebookpagina van Avondschool Vroomshoop of mail naar avondschool@bibliotheektwenterand.nl. Iedereen is welkom om mee te doen en nieuwe dingen te ontdekken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *