Waarderingsactie vrijwilligers 2023: reserveer nu je attentie

Net als voorgaande jaren wil het Informatiepunt Vrijwilligerswerk Twenterand (kortweg: IVT) graag Twenterandse vrijwilligers laten weten dat ze gewaardeerd worden. Op 7 december aanstaande is het de Nationale Dag van de Vrijwilliger. Een mooie gelegenheid om vrijwilligers te bedanken voor hun inzet, zij zijn immers het cement van de samenleving.  

Vrijwilligers, bedankt voor je inzet
Inwoners, vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties kunnen meedoen aan de jaarlijkse waarderingsactie van het IVT. Ook dit jaar is er gekozen voor een lokale attentie, namelijk pannenkoekenmeel van de Leemansmolen in Vriezenveen.

Vrijwilligers zullen worden gewaardeerd met een pannenkoekpakketje (bestaande uit pannenkoekenmeel, schenkstroop en een kaartje). Dit onder het motto ‘Vrijwilligers, bedankt voor je inzet, je hebt er weer een fantastisch jaar van gebakken!’.

Hoe werkt het?
In de periode van 6 tot en met 24 november kunnen inwoners, vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties een attentie reserveren bij het IVT door een email te sturen naar: info@vrijwilligerswerktwenterand.nl. Voor deze actie geldt OP=OP.

Ophaallocaties
In week 49 tijdens de Nationale Vrijwilligersdag, kunnen de attenties worden opgehaald bij de verschillende ophaallocaties in de gemeente Twenterand.

  • Maandag 4 december in Westerhaar-Vriezenveensewijk

Van 15.00 tot 17.00 uur bij Kultushus De Klaampe

  • Dinsdag 5 december in Vroomshoop

Van 15.00 tot 17.00 uur bij Het Punt

  • Woensdag 6 december in Den Ham

Van 10.00 tot 12.00 uur bij de Bibliotheek

  • Donderdag 7 december in Vriezenveen

Van 10.00 tot 12.00 uur bij de Leemansmolen

Bij de reservering geef je aan hoeveel en waar je de attenties ophaalt. Je bent niet verplicht om de attentie(s) in je eigen woonplaats op te halen.

Wie wil jij bedanken voor zijn of haar vrijwillige inzet?
Ken jij iemand die vrijwilligerswerk doet in de gemeente Twenterand en wil je diegene laten weten dat je zijn/haar inzet waardeert? Of wil je als organisatie een gebaar maken naar (die groep)  onmisbare vrijwilligers? Doe dan mee aan onze jaarlijkse waarderingsactie! Voor meer informatie over deze actie kun je contact opnemen met het IVT via (0546) 481 456, vraag naar Danielle Bijenhof.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *