Officiële opening RepairCafé in Den Ham

Op 15 november opent Den Ham feestelijk de deuren van het RepairCafé in ‘t Hammerhuus, het Middendorpshuis in Den Ham. Dit RepairCafé is een initiatief dat mogelijk wordt gemaakt door een samenwerking tussen ‘t Hammerhuus, Den Ham Doet en Bibliotheek Twenterand.

In het RepairCafé kunnen buurtbewoners elke 3e woensdag van de maand tussen 13.00 en 16.00 uur langskomen om hun kapotte spullen te laten repareren. Onze ervaren vrijwilligers Wim Valk en Gerrit Olsman staan klaar om te helpen je materiaal een tweede leven te geven. Het is niet alleen een plek om je spullen te laten maken, maar ook om nieuwe mensen te ontmoeten. En te ontdekken dat er heel veel kennis en praktische vaardigheden in de buurt aanwezig zijn. Samen repareren kan leiden tot heel leuke contacten in de buurt. Daarnaast helpt het afval te verminderen en onze buurt groener te maken.

Het RepairCafé nodigt alle buurtbewoners uit om de feestelijke opening bij te wonen op 15 november. De deuren zullen om 14.00 uur openen voor het publiek. Iedereen is welkom! Het RepairCafé is te vinden in ’t Hammerhuus, Middendorpshuis, Grotestraat 4, 7683 BB Den Ham. Kijk voor meer informatie op www.bibliotheektwenterand.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *