Visio te gast bij Oogcafé Vriezenveen

Het Oogcafé in Vriezenveen staat dinsdag 12 december weer gepland. Iedereen die te maken heeft met een zichtprobleem of een visuele beperking is van harte welkom in de Vriezenveense bibliotheek aan de Jonkerlaan 4. Ook partners, ouders/verzorgers of zorgprofessionals zijn welkom. Het Oogcafé ontvangt deze ochtend Mirjam Baas, voorlichter bij Koninklijke Visio.

Mirjam vertelt over de mogelijkheden die Visio te bieden heeft. De drie vormen van revalidatie komen aan bod: reguliere revalidatie, intensieve revalidatie en specialistische begeleiding. Ook worden de diverse behandelingen toegelicht, bijvoorbeeld: Hoe zoeken we oplossingen voor leesproblemen, mobiliteit, het omgaan met laptop, tablet en smartphone? Maar ook: Zelfredzaam zijn en wat daar voor nodig is. Er is tevens aandacht voor psychosociale hulp en adviezen over hulpmiddelen. Kortom, het wordt een interessante ochtend.


Van 10.00 tot 12.00 uur staat de koffie of thee klaar en kunt u elkaar ontmoeten, tips uitwisselen en met elkaar praten over alledaagse dingen. Graag van tevoren even aanmelden. Dat kan per email via: info@evenmens.nl of overijssel@oogvereniging.nl. Bellen kan ook via: 0546 – 898 372.

Wil je meer informatie? Stuur dan een email naar: jdkikkert74@gmail.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *