Instuif Liefferdinck opent 2024 met bingo en countrydans

Instuif Liefferdinck is dé ontmoetingsplek waar senioren en ouderen elkaar vrijblijvend treffen in Den Ham. Er wordt om de week een wisselend programma aangeboden en dat begint al op 4 januari 2024.

Nieuwjaarsbingo
Op 4 januari 2024 wordt er een bruisende Nieuwjaarsbingo georganiseerd waar inwoners van Den Ham samen kunnen komen voor een middag vol gezelligheid en prijzen. De bingo begint om 14.30 uur en belooft een onvergetelijke start van het jaar.

Countrydansgroep Veenlust
Maar dat is niet alles, want op 18 januari wordt de getalenteerde Country dansgroep Veenlust uit Bergentheim verwelkomt. Laat u meeslepen door de opzwepende muziek en indrukwekkende choreografieën van deze ervaren dansers. Ook deze middag zal weer starten om 14.30 uur.

U bent welkom
Instuif Liefferdinck nodigt alle inwoners en bezoekers van Den Ham uit om deel te nemen aan deze bijzondere activiteiten. Mis de kans niet om samen met andere senioren te genieten van deze gezelligheid. “Laten we samen het nieuwe jaar beginnen met plezier, gezelligheid en geweldige entertainment bij Instuif Liefferdinck.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *