‘Groet & Ontmoet’ in Den Ham

Inwoners van Den Ham krijgen de kans om elkaar op een informele en laagdrempelige manier te ontmoeten tijdens ‘Groet & Ontmoet’. Dit initiatief belooft een zinvolle gelegenheid te worden, waarbij inwoners uit Den Ham en de lokale professionals elkaar kunnen ontmoeten en beter leren kennen.


Groet & Ontmoet wordt georganiseerd door Buurtkracht Den Ham, bestaande uit een sociaal werker van het Zorginformatie•punt, jongerenwerker en opbouwwerker van ZorgSaam Twenterand [zie foto].

Ook sluit de woonconsulent van Mijande Wonen aan en mogelijk zal jeugdagent aanwezig zijn om met de inwoners in gesprek te gaan.

Het doel van Groet & Ontmoet is om een sfeer te creëren, waarin inwoners en lokale professionals in Den Ham elkaar op een ongedwongen manier kunnen ontmoeten. Of je nu nieuw bent in de buurt, er al jarenlang woont of gewoon een gezellige middag wilt hebben: iedereen is welkom!

Jong en oud meedoen in de samenleving
Vanuit Buurtkracht Den Ham willen we dat jong en oud mee kunnen doen in samenleving. Want de samenleving komt pas echt tot leven als iedereen mee doet. We gaan uit van de krachten van inwoners zelf, die weten zelf het beste wat er leeft in het dorp en waar de behoeften liggen.

Wanneer: Dinsdag 13 februari 2024

Tijd: 15.00 tot 17.00 uur

Locatie: café De Brink in Den Ham

Voor meer informatie kun je contact opnemen met opbouwwerker Ruth Everts via 06 – 5354 3907 of via de mail: reverts@zorgsaamtwenterand.nl

Buurtkracht Den Ham en Mijande Wonen kijken ernaar uit om je te verwelkomen op de allereerste editie van Groet & Ontmoet in Den Ham!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *