PvdAGroenLinks Twenterand reikt een rode en groene duim uit!

Op woensdag 19 juni worden de rode en groene duim voor de derde keer uitgereikt aan waardevolle initiatieven in Twenterand. PvdAGroenLinks zet zich in voor een sociale en duurzame gemeente. In Twenterand moet iedereen kunnen meedoen en hebben we oog voor natuur en milieu.

Er gebeurt al veel in Twenterand, er zijn talloze sociale en duurzame initiatieven. Veel inwoners ondersteunen anderen die het moeilijk hebben en moeite hebben om mee te komen. Daarnaast zijn veel inwoners bezig met het milieu en de natuur. Ook zijn er verschillende maatschappelijke organisaties actief met sociale en duurzame activiteiten.

Deze activiteiten en initiatieven verdienen het om benoemd, gezien en gewaardeerd te worden. PvdAGroenLinks Twenterand reikt een rode en groene duim uit!

Op woensdag 19 juni worden de rode en groene duim voor de derde keer uitgereikt aan waardevolle initiatieven in Twenterand. PvdAGroenLinks zet zich in voor een sociale en duurzame gemeente. In Twenterand moet iedereen mee kunnen doen en hebben we oog voor natuur en milieu.

Er gebeurt al veel in Twenterand. Er zijn talloze sociale en duurzame initiatieven. Veel inwoners ondersteunen anderen die het moeilijk hebben en die moeite hebben om mee te komen. Daarnaast zijn veel inwoners bezig met het milieu en de natuur. Ook zijn er verschillende maatschappelijke organisaties actief met sociale en duurzame activiteiten.

Deze activiteiten en initiatieven verdienen het om benoemd, gezien en gewaardeerd te worden. PvdAGroenLinks Twenterand wil dit ondersteunen door een rode duim te geven voor een sociaal initiatief en een groene duim voor een duurzaam initiatief.

Op 19 juni worden de “duimen” uitgereikt! Maar voordat dit gebeurt worden de genomineerden gevraagd om een pitch te geven om te laten zien waarom zij juist “de duim” moeten krijgen. Op basis van deze pitches worden de winnaars van de rode en groene duim gekozen. PvdAGroenLinks stellen voor de winnaars een ondersteuningsbedrag beschikbaar van € 100,00.

De genomineerden voor de rode duim (sociale initiatieven) zijn:

  • Join Us van het jongerenwerk ZorgSaam Twenterand
  • Taalambassadeurs van het Taalpunt van de bibliotheek
  • Vrijwilligers van het zwembad de Groene Jager in Den Ham

De genomineerden voor de groene duim (duurzaam) zijn:

  • Vogeltelgroep Engbertsdijksvenen
  • Moestuinen van Ivonne Steege
  • Repair café

De bijeenkomst is openbaar en iedereen is van harte welkom om deze avond bij te wonen. De locatie is de Het Punt in Vroomshoop en de bijeenkomst start om 19.30 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *