Alles over veilig online in de digitale wereldOp dinsdag 18 juni organiseren Saxion Hogeschool, De Vriezenhof en ZorgSaam Twenterand een speciale informatieve en interactieve bijeenkomst rondom cyberveiligheid. Deze bijeenkomst is gratis toegankelijk voor alle inwoners van Twenterand en vindt plaats van 19.00 tot 20.30 uur in Restaurant Vriezenhof, gelegen aan de Jonkerlaan 5 in Vriezenveen.

In een tijdperk waarin digitale bedreigingen steeds geavanceerder worden, is het van cruciaal belang om goed geïnformeerd te zijn over cyberveiligheid. Deze bijeenkomst biedt een unieke gelegenheid om kennis op te doen over hoe je jezelf en je omgeving kunt beschermen tegen cybercriminaliteit. Herken Whatsapp fraude, phishing, bankhelpdesk fraude, spoofing en datingfraude. Het is van belang om te weten hoe u veilig online kunt zijn.

De studenten van Saxion hebben eenvoudige en duidelijke video’s gemaakt die echte verhalen vertellen. U ziet situaties die u kunt herkennen en krijgt u tips om veiliger te internetten. Alles wordt op een makkelijke manier uitgelegd, zodat iedereen het begrijpt. Na het kijken van de video’s is er tijd om vragen te stellen en zijn er experts aanwezig die meer uitleg kunnen geven.

Programma
• 19.00 – 19.15 uur: Opening en introductie
• 19.15 – 20.00 uur: Presentaties en vertoning van video’s
• 20.00 – 20.30 uur: Vragenronde en afsluiting
Locatie: Restaurant Vriezenhof, Jonkerlaan 5 in Vriezenveen. Wij nodigen alle inwoners van Twenterand uit om deel te nemen aan deze informatieve avond. Aanmelden is niet nodig, de toegang is gratis. Bij binnenkomst krijgt u een kop koffie of thee. Kom en doe mee met deze leerzame avond, en zorg ervoor dat u veilig online bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *