Avondschool Vroomshoop helpt jou je kind leren leren!

Wil jij thuis je kind kunnen helpen met huiswerk? Zie je elke keer op tegen het moment dat het maken van huiswerk moet gebeuren en dat het pittig is? Wil jij een avond in de week wat tijd van een docent? Om samen met je kind te kunnen kijken naar oplossingen voor het leren? 

Education concept. Student studying and brainstorming campus concept. Close up of students discussing their subject on books or textbooks. Selective focus.

Dat kan! Wij bieden een gratis cursus aan, gegeven door een docent van het Noordik, bij de Avondschool in Vroomshoop. Tijdens deze cursus krijgen jullie handvatten hoe om te gaan met leren, huiswerk en de planning. Wil je samen met je kind komen, of kom je liever alleen, dat kan allemaal.

Lijkt het je wat om verder te komen met de huiswerk struggles van je kind? Is je kind tussen de 10 en 18 jaar? Neem dan contact met ons op! We praten je bij en nodigen je uit voor de inschrijfavond. Ook zijn er allerlei andere cursussen te volgen. Want de Avondschool Vroomshoop is DE plek om te groeien. Wel op school, niet schools.

Wil je bijvoorbeeld wat meer kunnen met de computer? Of wil je wat beter worden in koken? Zie je het wel zitten om meer Engels te leren of maak je het liefst een mooi bloemstuk? Schrijf je dan in voor één van onze leuke cursussen. Je krijgt les, tips of training van een enthousiaste leraar, ervaren vrijwilliger of vakman. Op je eigen niveau en in je eigen tempo krijg je hulp. Natuurlijk is er ook tijd om gezellig te praten. Kom ook leren (leren)!

De inschrijfavond voor alle cursussen is op 30 januari. Vanaf 19.00 uur is er inloop, vanaf 19.30 uur kun je je inschrijven. Daarna worden de cursussen op elke dinsdagavond op Het Noordik in Vroomshoop gegeven, met uitzondering van- en na feestdagen. Check onze facebookpagina ‘Avondschool Vroomshoop’ voor meer info over de docenten, de lessen en de leuke momenten tijdens de cursussen!

Lijkt het je wat om ons team te versterken? We zijn nog op zoek naar vrijwillige docenten voor de vakken ‘Duits’, ‘Fotografie’ en ‘zang in Nederlands EN dialect’. Wil je meer informatie of je aanmelden? Bel, mail of app: 06-15294285 / avondschool@bibliotheektwenterand.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *