Gaan jongeren jou aan het hart? Neem dan contact met ons op!Ben jij die enthousiaste vrijwilliger, 18 jaar of ouder en iemand die graag iets voor de jongeren in jouw dorp wil doen? Dan zoeken wij jou!

Voor onze jongerencentra in Vroomshoop en Westerhaar-Vriezenveensewijk zijn wij per direct op zoek naar vrijwilligers die mee wil helpen. Een praatje maken met de jonge bezoekers, serveren van koffie, thee en/of limonade. Als je het leuk vindt is er ook de mogelijkheid om activiteiten te organiseren voor en met de jongeren.


Ben jij beschikbaar op één van de volgende dagen en tijden?

• Juniorclub Vroomshoop                 : dinsdag van 15.00 tot 17.00 uur

• Jongerencentrum in Vroomshoop    : maandag en/of vrijdag 19.00 tot 21.00 uur

• Jongerencentrum in Westerhaar     : maandag en/of vrijdag 19.00 tot 21.00 uur


Je staat er niet alleen voor
Je werkt in een team van vrijwilligers die ondersteund wordt door een jongerenwerker van ZorgSaam Twenterand. Je draait mee in een rooster, waarin aangegeven wordt wie er wanneer dienst heeft. Eens in de zes weken is er een overleg met de gehele vrijwilligersgroep. De mogelijkheid is er om meer of andere avonden in de week open te gaan. Dit gaat altijd in overleg met elkaar.

Meer informatie
Lijkt het je leuk om je in te zetten voor de jongeren en ben je beschikbaar op de aangegeven tijden? Neem dan contact op met Laureen Velnaar via 0546-481 456. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *