Rick Zomer keert terug als hoofdtrainer bij k.v. SDO Westerhaar


Met ingang van het seizoen 2023-2024 is Rick Zomer uit Westerhaar de nieuwe trainer/coach van zijn plaatselijke korfbalvereniging SDO. Rick is dan ook geen vreemde binnen de club. Rick beschikt over zeer ruime ervaring als trainer. Zo heeft hij als trainer/coach na zijn eerste SDO-periode in de afgelopen jaren ruime ervaring op gedaan bij NKC’51 uit Nijverdal en Juventa uit Hardenberg. Als club zijn wij hier ontzettend blij mee.
De aanstelling van Rick betekent dat SDO na dit seizoen afscheid gaat nemen van Marco Groothuis uit Wierden die zijn lange trainerscarrière definitief afsluit.
Het bestuur en de TC hebben alle vertrouwen in wederom een goede samenwerking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *