Twenterandtoernooi

Als jeugdfederatie Twenterand hebben wij een traditie in stand te houden om per jaar de jeugdvoetballers van de eerste elftallen van alle voetbalclubs binnen de gemeente Twenterand aan het einde van het seizoen veel plezier te bieden, door hen te laten voetballen tegen de vijf andere clubs uit de directe omgeving.

De organisatie van de diverse toernooien is in handen van DETO Vriezenveen:

Speeldata dit jaar zijn:

Woensdag 31 mei 2023 JO9-1 t/m JO19-1

Donderdag 1 juni 2023 MO15-1 en MO17-1

De O9-1 t/m de O19-1 toernooien worden op zes locaties volgens een vast tijdsschema afgehandeld, zodat aan het eind van het toernooi bekend kan worden gemaakt wie de gemeentecup wisselbokaal heeft gewonnen. Na drie keer de beker te hebben gewonnen wordt deze beker eigenaar van de betreffende vereniging. Hiernaast geldt dat de winnaar van elk subtoernooi een beker krijgt, en dat er voor de pupillen JO11-1 en JO9-1 een vaantje is.

De deelnemende verenigingen organiseren in 2023 het volgende toernooi:

DETO Vriezenveen JO13-1 en het MO15-1 Toernooi

Vroomshoopse Boys JO17-1 Toernooi

Voorwaarts JO11-1 Toernooi

Den Ham JO19-1 Toernooi

DOS’37 JO15-1 Toernooi

Sportlust Vroomshoop JO9-1 en het MO17-1 Toernooi

Alle toernooien beginnen om 18:30 uur.

Uiteraard is publiek welkom. Graag tot dan bij een van de voetbalclubs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *